Κατηγορίες προϊόντων

Taroto Spells
Taroto Spells

Join The Shop Club

Join the 10,000+ women who receive our best discounts, new videos, makeup tips, and skin care ideas every week.
Enter your email to join the Club now!

Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Membership Benefits

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rutrum, nunc ac vulputate tincidunt, nunc mi tristique libero, eget sagittis enim urna sed leo. Mauris in accumsan velit. Nulla sed auctor mauris, a ultrices lacus. Ut mattis quis sem vitae molestie.

Duis quis sollicitudin metus. Etiam cursus orci vitae imperdiet convallis. Sed egestas imperdiet nibh ut congue. Fusce at libero tempor, varius velit vitae, fringilla quam. Maecenas sagittis eros non accumsan pharetra.

See What People Are Saying

μπουχουρι φουντωμα

Το πρώτο προϊόν που είχα πάρει όταν γνώρισα αυτό το μαγαζί .. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει.

Μπουχούρι Φούντωμα Αγάπης
Στέλλα Γρανέζου
υγρός μόσχος Εμιράτων

Έχω ένα πάθος με τα αρώματα και κατά καιρούς αγοράζω μόσχους για να δημιουργώ κάποια σκευάσματα δικά μου. Είναι το μόνο μέρος που βρίσκω πραγματικούς μόσχους! Μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα και αρώματα που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού. Εμένα είναι ο αγαπημένος μου αυτός από τα Εμιράτα! Η καλύτερη επιλογή πιστεύω για γνήσια αραβικά προϊόντα!

Υγρός Μόσχος Η.Α.Ε.
Αναστασία Βελάκη
Αραβικό Θυμίαμα Bukhoor Noora

Εξαιρετικό άρωμα! Πραγματικά μεθυστικό! Δεν είχα ξανά δοκιμάσει να κάψω στον χώρο μου κάποιο αραβικό μπουχούρι. Τα θεωρούσα βαριά και έντονα. Μου το πρότεινε ο κύριος Άρης και μου είπε συγκεκριμένες ώρες να το καίω ώστε να ξεσηκώσω λίγο το συναισθηματικό κομμάτι! Όχι μόνο το κατάφερα αλλά πραγματικά το σπίτι μου είναι ενεργειακά πολύ καθαρό και όπως λέω εγώ είναι πολύ ελαφρύ!

Bukhoor Noora
Ηλιάνα Δημητράκη
burn oil open road

Εξαιρετικό προϊόν σε μένα πρωσοπικα είχε κι άλλη δράση εκτός γενικά από τα γνωστά εμπόδια διώχνει και εμπόδια από την σκέψη τα οποία στην ουσία μπλοκάρουν το μυαλό δηλαδή κάνοντας μια αρνητική σκέψη αυτή μπορεί να μετατραπεί σε μια ενοχλητική εμμονή πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορεί ο άνθρωπος να σκεφτεί λογικά κ να κάνει θετικές σκέψεις μπλοκάρεται η αύρα η προσωπική ενέργεια του καθενός .αυτό λοιπόν σε χαλαρώνει ξεμπλοκαρει το μυαλό διώχνοντας τα εμπόδια -αρνητικες σκέψεις,απλά θέλει τακτική χρήση 3εβδομαδων ίσως κ παραπάνω σε μένα προσωπικά έτσι λειτούργησε τώρα σε κάποιον άλλον ίσως λιγότερο η περισσότερο χρειαστεί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός ενεργειακα…..

Burn Oil Open Road
Μιχάλης Συμεωνίδης
Μενού